Verzending NL & BE

Dezelfde dag verzonden

Veilig betalen met iDEAL

Over ons

Griekenland, wie is er niet geweest. De heerlijke Mediterraanse zee, de zon, het lekkere eten. Dit lekkere eten kent wel een geheim waarom het dan ook zo lekker is. De OLIJFOLIE. Wij  van olijfoliegriekenland komen er vandaan en weten hoe belangrijk echte pure eerlijke olijfolie is.

Kreta, daar ligt voor ons het gebied voor de superieure olijfolie. Wij werken samen met onze olijfolie producent “De Lyrakis Family” samen om voor u de beste olijfolie aan te kunnen aanbieden.

Ook in ons assortiment zijn de heerlijke Balsamico classic en de tym/honing balsamico . Tevens  tapenades, de deli olijfolie met Kretenzer kruiden, oa basilicum, tym, knoflook, peper, de beroemde  Kalamata olijven ontbreken dan ook niet, vacuum. Vol trots zijn wij ook importeur van HONING  Een van de beste honing boederijen in de wereld van de Kretenzer Familie Savadakis , is sinds kort onze supplier. Biologische honingen, met oa, tym, pine, natural, carob, orange en een mix van honing met div kruiden..  Wij wensen u een culinaire kijk in onze winkel.

Kali Orexi/eet smakelijk

preloader